Активные объявления: 1860

Хінкальня

Сайт: http://... Показать
ИНВЕСТИЦИИ
от 20 000 $
до 35 000 $
ВСТУПИТЕЛЬНЫЙ ВЗНОС
6000-15000
РОЯЛТИ
1,5% - 2%
РЕКЛАМНЫЕ ОТЧИСЛЕНИЯ
ПЛОЩАДЬ ПОМЕЩЕНИЯ
120-200
СРОК ОКУПАЕМОСТИ
11 місяців
СТРАНА ПРОИСХОЖДЕНИЯ
Украина
РЕГИОНЫ РАЗВИТИЯ
Вся Украина, Винницкая, Житомирская, Запорожская, Ивано-Франковская, Киевская, Кировоградская, Николаевская, Одесская, Полтавская, Ровенская, Херсонская, Хмельницкая, Черкасская, Черновицкая
ГОД ОСНОВАНИЯ КОМПАНИИ
2014
ГОД ЗАПУСКА ФРАНЧАЙЗИНГА
2015
СЕТЬ
СОБСТВЕННЫХ:2
ФРАНЧАЙЗИНГОВЫХ:22
В УКРАИНЕ:21
Фотографии:
Про компанию:

Меню ресторану Хінкальня скаладається з хінкалі, хачапурі трьох видів, страв з мангалу, харчо, овочів та зелені, домашнього вина

 

Завдяки доступній ціні  на основну страву ресторан швидко отримує статус демократичного та чесного, що дозволяє  здобути популярність, вдячних постійних клієнтів та досягти планового рівня доходу за 1-2 місяці


В основі фірмового стилю Хінкальні старовинний візерунок грузинської вишивки, його елементи використані у дизайні меню та приміщення.  Меблі-трансформери і зістарені ширми дозволяють швидко адаптувати місце під великі застільні компанії  ввечері та обідній варіант вдень



Чому Хінкальня?
• Лояльність українців до грузинської культури – гостинність, грузинська кухня, традиції застілля, спів
• Концепція зрозуміла широкій аудиторії, у тому числі завдяки збільшенню туристичного потоку Україна-Грузія
• Формат ресторану “Хінкальня” відповідає сьогоднішній ринковій ситуації, коли зростає потреба у недорогих та популярних закладах громадського харчування зі здоровою, натуральною їжею
• Меню Хінкальні складається із свіжих локальних продуктів Вашого регіону, відсутня залежність від коливань цін на імпортні продукти
• Концепція швидко завойовує прихильність споживачів та має високий показник повернення інвестицій



Что получает франчайзи:

Франшиза ТМ Хінкальня містить:

• Параметри приміщення
• Підбір локації
• Обладнання
• Бренд-бук та елементи дизайну
• Меню
• Фінансова модель
• Система обліку та звітності
• Персонал
• Маркетинг
• Підтримка в операційний період
Как связаться с франчайзером?
Позвоните
+380637620700 Показать
Автор
Ирина Клименко На сайте с 2015-02-23
Наталия Хомик    4 марта 2017 в 19:14
Добрый день! Пришлите, пожалуйста, подробные условия франшизы. homiknata@bigmir.net
Связаться с автором
Написать сообщение автору +380637620700 Показать
Автор
Ирина Клименко На сайте с 2015-02-23